Wandkapstok industrieel

Heeft jouw gang een mooie nieuwe toevoeging nodig? Ga dan voor een wandkapstok industrieel. Dit is voor iedere gang een echte eyecatcher. Een goede plek om jouw jas op te hangen en genoeg ruimte voor de jassen van jouw visite. Een kapstok zorgt er voor dat jouw hal opgeruimd oogt.

Een wandkapstok industrieel is eigenlijk toch wel het leukste wat je in je gang kunt zetten. Dit kan als sfeermaker fungeren maar biedt ook écht heel veel opbergruimte. Het is namelijk een product die zowel functioneel als decoratief is.

Je gang ziet er met een kapstok netjes en opgeruimd uit, maar ook oogt het mooi. Je kan aan een wandkapstok industrieel jassen, tassen, mutsen en sjaals ophangen. Kies je voor een wandkapstok met hangers, haken of een hoedenplank. In het assortiment van Stijl & Deco kun je het allemaal vinden.

Door je gang meer sfeer te geven, creëer je een persoonlijke ruimte waar je met plezier doorheen loopt. Een wandkapstok industrieel zorgt er dus voor dat jouwe gang echt opvalt!

Een industriële kapstok in combinatie met wandplanken is ook erg leuk! Op de wandplanken kun jij bijvoorbeeld leuke industriële accessoires kwijt om extra sfeer te creëren. Je kunt dus met een wandkapstok industrieel een leuke sfeer maken in jouw hal, zodat jouw visite binnenkomt in een warme, sfeervolle hal.

Recommended Articles