Ga je binnenkort een feest op het bedrijf organiseren? Dan kunnen wij je zeker helpen. Als full-service evenementenbureau zijn wij specialist in de creatie, organisatie en uitvoering van feesten en partijen voor het bedrijfsleven. Van personeelsfeesten tot jubileumfeesten en van open dagen tot familiedagen.

DJ boeken voor je feest

DJ boeken? Wij hebben een groot assortiment aan DJs die met stijl plaatjes in elkaar over kunnen mixen. Maar mixen is natuurlijk niet het enige wat een DJ doet, het publiek aanvoelen en het kiezen van de juiste platen is wat de sfeer maakt. Door een DJ in te huren weet je dat het goed komt met de sfeer.

Er wordt steeds meer elektronische muziek op het podium geproduceerd, dat is waarom wij DJs ook onder ‘live’ scharen. Een DJ is over het algemeen flexibel in wat voor een genre’s deze draait, maar elke DJ heeft uiteraard een specialiteit. Afhankelijk van de ambiance die je zoekt is er een ruime keus aan DJs die in te huren zijn voor verschillende situaties.

Het is belangrijk dat er bij het boeken van een DJ afspraken worden gemaakt over de apparatuur die meegenomen wordt. Ook is het verstandig om bij het boeken goed rekening te houden met de duur van de avond.

Bands huren

Voor de wat rustigere aangelegenheden zoals Huiskamerconcerten of Recepties zijn semi-akoestische bands een beproefd concept om in te huren. Bij ons is een ruim aanbod aan live muziek in te huren die rustig is; fijn is om naar te luisteren; en zowel op de voorgrond als op de achtergrond kunnen fungeren.

Voor een intieme setting is het boeken van een zanger of zangeres een passende keus omdat deze de gasten feilloos weten te entertainen. Voor concerten in een huiskamer is er te kiezen uit zeer getalenteerde singer-songwriters en kleine band-formaties.

Bij een ceremonie kan er overwogen worden een zangeres in te huren die begeleid wordt door een kleine onversterkte formatie. Maar een klassiek ensemble, een koor of rustige folk band boeken kan ook een fijne afwisseling zijn voor tussen de sprekers door.

Recommended Articles